HOME

 NIEUWS
Nieuws
Agenda
Nieuwsbrieven

 ZOEKEN
Archievenoverzicht
Doorzoek de bronnen
Via archieven.nl
Kranten
Beeldbank
Bibliotheek

 ORGANISATIE
Adresgegevens
Werkgebied
Bestuur, medewerkers
Beleidsstukken
Jaarstukken

 DIENSTVERLENING
Reserveren stukken

 LOKALE HISTORIE

 COLLECTIE DEYS
In de bibliotheek
In de beeldbank

 KROMME RIJN
   SYMPOSIUM


 VRIEND WORDEN?

 LINKS
Reserveren op maandag, dinsdag en zaterdag


U kunt op maandag, dinsdag en zaterdag alleen op de studiezaal terecht als u zich van te voren heeft aangemeld en stukken heeft gereserveerd. Voor de andere weekdagen (woensdag tot en met vrijdag) is dat niet nodig.
Wilt u op een maandag komen, dan dient u dat uiterlijk de vrijdag ervoor tot 12.00 uur te laten weten. Wilt u op een dinsdag of zaterdagmorgen komen, dan dient u dat uiterlijk op de voorafgaande dag tot 12.00 uur te laten weten.
U meldt zich aan en reserveert stukken via het digitale formulier hieronder. Lukt dat niet, dan kunt u ons bellen: 088 5300 170.
U kiest een archief of collectie uit de lijst en vermeldt zelf de inventarisnummers van de stukken die u op de aangegeven dag wilt raadplegen. Deze inventarisnummers vindt u op deze website in het onderdeel Zoeken onder Archieven in de PDF-toegangen. U kunt natuurlijk uit verschillende archieven stukken reserveren en dient dan meerdere aanvraagformulieren in. In beginsel zijn er geen beperkingen aan het aantal stukken dat u voor een dag kunt reserveren.
Wanneer er nog geen digitale toegang op een archief of collectie is, vult u in het veld Bijzonderheden in wat u zoekt. Ook eventuele andere bijzonderheden kunt u daar vermelden.

Naam:
E-mail:
Klaarleggen op:
Kies een archief:
De inventarisnummers:
Bijzonderheden:
Nog meer aanvragen?